שוקי עוף בצילי מתוק

 

מצרכים:

  • 1 כוס צילי מתוק מסדרת ווק
  • 10 כפות רוטב סויה בהירה מסדרת ווק
  • 12 שוקיי  עוף
  • 6 בצלים פרוסים
  • 3 בטטות 

אופן ההכנה:

 

יוצקים על העוף את הצילי המתוק והסויה הבהירה מסדרת ווק . מניחים את העוף לספוג טעמים למס שעות (מומלץ ללילה ) .

מניחים על תבנית אפייה את פלחי הבצל והבטטה מניחים מעל את העוף מכסים בניר אפיים וניר כסף .

ומכניסים ותנור ב180-200 מעלות ל30-35 דקות לאחר להסיר את הכיסוי ולהמשיך לאפות  עוד כ10-15 דקות להגיש חם .
טומין
נבנה ע"י פתרונות אינטרנט