פד קרא פאוא (עוף מוקפץ עם צילי ונענע או בזיליקום)

פד קרא פאוא (עוף מוקפץ עם צילי ונענע או בזיליקום)

מצרכים:

  • 300 גרם עוף טחון.
  • צילי חריף חתוך דק לפי טעם.
  • 3 כפות סויה בהיר WOK
  • כף אחת סויה כהה WOK
  • כפית אחת סוכר
  • 2 שיני שום כתוש
  • 2 כפות שמן
  • נענע או בזיליקום לפי הטעם
  • ביצה אחת

אופן ההכנה:

לשים בווק את השמן והשום.
להזהיב את השום והצילי להוסיף את העוף הטחון ולהוסיף את שאר המצרכים (חוץ מהביצה)
להקפיץ בווק כשלוש עד ארבע דקות עד שהבשר מוכן, להוסיף את הנענע /בזיליקום
הצעת הגשה: ביצת עין ואורז לבן
טומין
נבנה ע"י פתרונות אינטרנט