מיני אגרולים במילוי עוף וירקות מוגשים ברוטב חמוץ מתוק

מיני אגרולים במילוי עוף וירקות מוגשים ברוטב חמוץ מתוק

מצרכים:

  • 4 עלי סיגר או פסטיליה שמתאימים לאגרול.
  • חצי בצל חתוך לרצועות 1 גזר חתוך לרצועות דקות.
  • חצי כוס כרוב לבן חתוך לרצועות דקות.
  • 6 פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות.
  • מעט נבטים.
  • 1 יחידה חזה עוף קצוץ דק דק.
  • 1 שן שום.
  • חצי כפית שמן שומשום.
  • 1 כף שמן קנולה.
  • חצי כף רוטב צילי מתוק WOK.
  • 4 כפות רוטב חמוץ מתוק WOK.
  • 1 כף סויה בהיר WOK. 
  • קמצוץ תבלין חמשת התבלינים(FIVE SPICES).

אופן ההכנה:

בווק חם מקפיצים בשמן את העוף. מוסיפים את הבצל, הגזר, הפטריות, הכרוב והנבטים. מתבלים בסויה, צ'ילי ותבלין חמשת התבלינים.
מוציאים מהWOK ומצננים על מסננת.
ממלאים את עלי הסיגר ומגלגלים לצורת אגרול קטנים.
מטגנים בשמן עמוק ומגישים עם רוטב חמוץ מתוק בצלוחית קטנה.

טומין
נבנה ע"י פתרונות אינטרנט