כנפי עוף לוהטות בצילי חריף

 

מצרכים:

  • 1 כוס צילי חריף מסדרת ווק
  • 5 כפות סויה בהירה מסדרת ווק
  • 1 קג' כנפי עוף
  • 2 כפות דבש
  • כף רסק עגבניות
  • 1 כפית שום כתוש 

אופן ההכנה:

 

חוצים את הכנפיים (המנוקות ) ומניחים על נייר אפייה . מכניסים לתנור מחומם בטמפ' 180-200 מעלות לכ 20 דקות . במקביל מערבבים את הצילי החריף והסויה הבהירה מסדרת ווק עם שאר החומרים יחדיו  מוציאים את הכנפיים מהתנור (במידה ויש נוזלים מיותרים יש להוציאם )יוצקים מעל את הרוטב ומכניסים לתנור לכ 15דקות נוספות .

יש להגיש חם .
טומין
נבנה ע"י פתרונות אינטרנט