בקר בקארי אדום וקרם קוקוס

בקר בקארי אדום וקרם קוקוס

מצרכים:

  • 140 גר' רצועות פילה עגל.
  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות.
  • 2 שיני שום פרוסות.
  • 1 כוס אפונת גינה מבושלת.
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות.
  • חצי כוס אננס חתוך לקוביות.
  • 2 כפות שמן קנולה.
  • 2 כוסות קרם קוקוס WOK.
  • 1 כף רוטב סויה בהיר WOK.
  • חופן עלי בזיליקום שלמים.

אופן ההכנה:

בסיר חם מקפיצים בשמן את רצועות העגל, מוסיפים את הבצל, הפלפלים והאננס, מוסיפים את הקארי האדום, הסויה וקרם הקוקוס. מבשלים כ 10 דקות ומוסיפים את האפונה ואת עלי הבזיליקום.
מגישים עם אורז לבן מאודה.

טומין
נבנה ע"י פתרונות אינטרנט