סוג של אצות ים מאוד איכותיות שגדלות בצורה טבעית ובעלות יתרונות תזונתיים רבים.
נפוצה מאוד במטבח האסיאתי ונעשית פופולרית יותר ויותר במטבחים השונים מסביב לעולם.
שימושה העיקרי הוא במרק המיסו הידוע, בסלטים ובמנות מוקפצות שונות.
אריזה 40 גר'
סוג של אצות ים מאוד איכותיות שגדלות בצורה טבעית ובעלות יתרונות תזונתיים רבים.
נפוצה מאוד במטבח האסיאתי ונעשית פופולרית יותר ויותר במטבחים השונים מסביב לעולם.
שימושה העיקרי הוא במרק המיסו הידוע, בסלטים ובמנות מוקפצות שונות.
אריזה 40 גר'