אטריות אורז רחבות עם בקר ברוטב סויה כהה וסאקה

אטריות אורז רחבות עם בקר  ברוטב סויה כהה וסאקה

מצרכים:

  • 200 גר' אטריות אורז רחבות מושרות במים. 
  • 300 גר' רצועות פילה עגל. 
  • 1 בצל חתוך לרצועות.
  • 2 גזרים חתוכים לטבעות.
  • 2 שיני שום פרוסות.
  • 1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורד.
  • 3 כפות סאקה.
  • 1 כף מירין WOK.
  • 2 כפות שמן קנולה.
  • רבע כפית צ'ילי אדום קצוץ.
  • 2 כפות סויה כהה WOK.
  • 1 כף צילי מתוק WOK.
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים.
  • 1 כף עלי בזיליקום קצוצים.
  • 2 כפות בוטנים קלויים קצוצים.

אופן ההכנה:

בווק חם מקפיצים את רצועות הפילה בשמן עם שום, צ'ילי אדום וג'ינג'ר, מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי ואת האטריות הרחבות ומתבלים בצ'ילי מתוק, רוטב סויה כהה, סאקה ומירין ובסוף מוסיפים את עלי הבזיליקום הקצוצים.מומלץ להגיש עם בוטנים קלויים קצוצים.

טומין
נבנה ע"י פתרונות אינטרנט