שום במטחנה

שום במטחנה

"זכרנו את הדגה אשר נאכל במצרים חנם את הקשאים ואת האבטחים ואת החציר ואת הבצלים ואת השומים" (במדבר יא)

הרומאים לא העזו להכניס אותו למטבח, היוונים התייחסו אליו כתרופה וכולם הכירו אותו בתור "הפניצילין הרוסי" - רק בני ישראל הקדימו לגלות עד כמה השום מתאים למטבח.

עברו השנים והיום הירק הזה ידוע בשל סגולותיו הבריאותיות וטעמו העשיר המשמש בכל מטבחי העולם...

אז ברור שההמלצה שלנו להוסיף אותו, בעצם, להכל!

טומין
נבנה ע"י פתרונות אינטרנט