תבלינים

  • אורגנו במטחנהאורגנו במטחנה

    מקור שמו בשפה היוונית הינו "שמחת ההר" והיוונים נהגו לעטר בעזרתו את ראשי הזוגות הנישאים למזל טוב ונגד עין הרע. מאז השכילה תרבות המטבח, והוא הפך לתבלין עיקרי במטבח ובזכות הארומה הייחודית שבו והמרירות הוא מוסיף עושר לרטבים, ירקות ומאכלי בשר.  

     

     

  • תערובת סטייקהאוס במטחנהתערובת סטייקהאוס במטחנה

    ישבנו וחשבנו מה תהיה תערובת התבלינים שהכי תשדרג את הבשר שלכם.

    בסיבוב אחד של המטחנה שום, פטרוזיליה, בלנד פלפלים ועוד – יתבלו את ה"על האש" שלכם בשילוב מנצח!   

     

     

  • מלח קפריסין שחור במטחנהמלח קפריסין שחור במטחנה

    מלח הים הקפריסאי, שנודע עוד בימי הרומאים כמלח משובח, עומד גם היום על מדפי המעדניות היוקרתיות בעולם.

    בעל מליחות ייחודית לו ומשמש גם לעיצוב המנות והשולחן.

     

     

  • שום וצ'ילי במטחנהשום וצ'ילי במטחנה

    שילוב תבלינים איטלקי אשר מותאם במיוחד לפיצות ופוקאצ'ה, תיבול גבינות, רטבי פסטות ועוד רבים וטובים!

    מכיל שום מיובש, צ'ילי, עלי פטרוזיליה מיובשים, עלי בזיליקום מיובשים, מלח ים.

  • צ'ילי במטחנהצ'ילי במטחנה

    אוהבים חריף? תנו סיבוב במטחנה. אוהבים מאוד חריף? תנו עוד סיבוב!

    פיקנטי, טרי ועשיר בארומה ובטעם.

  • פלפל 4 העונות במטחנהפלפל 4 העונות במטחנה

    הצבעוניות היפה של ארבעת צבעי הפלפל – שחור, לבן, ורוד וירוק – מבטיחה וגם מקיימת תערובת של ריחות וטעמים בכל מנה.

    כל גרגיר מבשיל בעונה אחרת ולכן גם עובר ייבוש אחר על מנת לשמור על ייחודיות הארומה.

    מומלץ להוסיף לכל מאכל כדי להעמיק ולהעשיר את הטעמים.

  • פלפל שחור במטחנהפלפל שחור במטחנה

    הפלפל השחור בתבליני AROMA DI TOSCANA מגיע מאיזור קרלה (KERALA) שבהודו, שם גדל הפלפל מימי קדם כאשר עוד נקרא "הזהב השחור".

    המטחנה בה מגיע הפלפל שומרת על טריותו ועל טעמו, כך שההנאה ממנו מובטחת בכל תבשיל או סלט!

  • שום במטחנהשום במטחנה

    "זכרנו את הדגה אשר נאכל במצרים חנם את הקשאים ואת האבטחים ואת החציר ואת הבצלים ואת השומים" (במדבר יא)

    הרומאים לא העזו להכניס אותו למטבח, היוונים התייחסו אליו כתרופה וכולם הכירו אותו בתור "הפניצילין הרוסי" - רק בני ישראל הקדימו לגלות עד כמה השום מתאים למטבח.

    עברו השנים והיום הירק הזה ידוע בשל סגולותיו הבריאותיות וטעמו העשיר המשמש בכל מטבחי העולם...

    אז ברור שההמלצה שלנו להוסיף אותו, בעצם, להכל!

  • תערובת עשבי טוסקנה במטחנהתערובת עשבי טוסקנה במטחנה

    אחת התערובות האהובות בסדרת תבליני AROMA DI TOSCANA.

    סיבוב אחד של מטחנה ותקבלו את כל הטוב של טוסקנה: רוזמרין, מרווה, קורנית, עלי דפנה, מיורן ובזיליקום.

    חגיגה אמיתית בסלטים, בתיבול דגים, פסטות ותבשילי בשר שונים – בתיאבון!

  • מלח ים במטחנהמלח ים במטחנה

    אניני הטעם וחובבי הבריאות כבר יודעים: מלח ים עשיר יותר בטעם ובריא יותר למאכל.

    מתאים במיוחד לפיזור מעל מאפים וזוכה למראה קריסטלי מאחר ואינו מתמוסס באפיה.

    טיפ מאתנו, תפזרו קצת על הסטייק מיד אחרי שהורדתם מהאש...

  • תערובת עשבי פרובנס במטחנהתערובת עשבי פרובנס במטחנה

    אוי פרובנס, אהובתי. כמה נעים ליהנות ממטעמייך בעזרת מטחנה קטנה ועשירה בארומת הטימין, רוזמרין, אורגנו, מיורן ואיזוב מצוי. מסתבר שאושר גדול יכול לבוא באריזות קטנות...

    תערובת מצויינת לצלייה ולתבשילי קדרה.

  • ג'ינג'ר (זנגביל) במטחנהג'ינג'ר (זנגביל) במטחנה

    ההודים אוהבים את טעמו ומשתמשים בו כמעט בכל מאכל.

    הג'ינג'ר מלא בסגולות רפואיות, בעיקר בגלל שהוא מאוד מחמם, וטעמו הלימוני החריף ייחודי והולך מצויין עם דגנים, קטניות וירקות.

  • מלח אפור אטלנטי במטחנהמלח אפור אטלנטי במטחנה

    הטעם המיוחד של המלח הזה, מביא עימו ריחות ים וטעם מפתיע ועדין של אצות.  אולי כאן נעוצה הסיבה שהשפים הידועים בעולם רואים בו את המלח המומלץ ביותר ומשתמשים בו בתכיפות.

    הוא אינו מעובד ועשיר במינרלים.

  • מלח ורוד הימלאיה במטחנהמלח ורוד הימלאיה במטחנה

    מלח גבישי המעשיר את האוכל בטעם וניחוח עדינים וטהורים. את צבעו המיוחד – ורוד, אדמדם ולבן – מקבל בזכות המינראליים הקיימים בו וכך גם מוסיף חן לשולחן הערוך.

  • תיבול גורמה שום ופטרוזיליהתיבול גורמה שום ופטרוזיליה

    תוספת חובה בכל מטבח!

    שילוב בסיסי ובריא הנדרש לכל מטבח ארומטי - טעמו העשיר של השום המשתלב עם הפטרוזיליה שמככבת בכל מטבח בעולם.

    זוהי תמצית מרוכזת מאוד וכפית אחת במנה כבר תורגש.

  • תיבול גורמה בזיליקום ים תיכוניתיבול גורמה בזיליקום ים תיכוני

    השמן והבזיליקום מקבלים אחד את טעמו של השני בצנצנת, ובמטבח מהווים יחידה אחת המסתערת על כל התבשיל ומשכללת את טעמיו לחדשים שטרם הכרתם.

    גם זו תמצית מרוכזת מאוד וכפית אחת במנה מורגשת.

  • גבישי מלח ים - אריזה מוסדיתגבישי מלח ים - אריזה מוסדית

    אניני הטעם ו"חולי" הבריאות כבר יודעים: מלח ים עשיר יותר בטעם ובריא יותר למאכל. מתאים במיוחד לזריה על מאפים וזוכה למראה קריסטלי מאחר ואינו מתמוסס באפיה. מתאים לסלטים, על סטייק לפני היורדתו מהאש ועוד... 

     

  • גרגירי פלפל שחור - אריזה מוסדיתגרגירי פלפל שחור - אריזה מוסדית

    אחד מהתבלינים הנפוצים והשימושיים ביותר במטבח הישראלי והיהודי, באריזה השומרת על טריותו ועל טעמו. הפלפל השחור הנהדר בתבליני AROMA DI TOSCANA מגיע מאיזור קרלה (KERALA) שבהודו שם גדל הפלפל הטוב ביותר בנמצא.

     

טומין
נבנה ע"י פתרונות אינטרנט